Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgon

I morgon
äntligen ska jag få gå i skog igen
bland 350 arter av svamp och
sex arter av fladdermöss
bland bokar och ekar
mycket äldre än gatan
ska jag lägga mig ner och
vänta
kommer du
lägger du dig bredvid
det ska bli sol
vi kan älska till solen
Längtar till
i morgon




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-06 15:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin text
2018-11-07

  Blomma-Stjärna VIP
helt ljuvlig
en fyndig och underbar text!
2018-11-06

    ej medlem längre
Naturromantik med kvalitet
2018-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP