Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obetydlig



Den starka verkligheten
strömmar ifrån en okänd källa
med impulser ur en livmoder
Den eviga förbindelsen mellan sex
i tidens världar innehåller en kraft
mellan en konstnär samt aktiva atomer
Vulva i din framtid skapas vågorna
Du väljer vägen till paradiset




Fri vers (Fri form) av Owe Öst VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-06 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP