Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allsvenskan

Andra raka, tredje raka, raka spåret, fjärde...
Nu ska vi suga på den här karamellen. Suga. Det är ny match, nya motståndare, allting nytt. På söndag. Grönt gräs på söndag. Blå himmel, vimplar och tutor på söndag. Nya sug. Utvecklas som lag, som spelare som spelande lag som lagspelare. Bara ett lag kan vinna, bara ett lag. Ett! Det var jämnt idag, jämnt över hela plan, jämt och fint lingonris. Nä, vad ska man säga... Nää, det...vi gick in för det här till 110 procent... känns som vi är på gång... mentalt starkare i år... en pinne var... förutsättningarna finns... målsättningen den här säsongen är att vinna... förväntningarna... fansen... mjölksyra... mjölk... lingongrova. Näe, vi tar en match i taget... kommer göra vårt bästa, sen får vi se hur långt det räcker.

Nionde raka, tionde raka...
Så viktigt att känna att man har flyt, att man lyckas i det man gör. Det rullar på. Flytet en vinnare ska ha, stolpe in. Men herregud, vi tänker inte på tabellen, tar en dag i taget. Massage, kallt bad, inte tänka, inte tänka. Visst, det går bra just nu, men ett, tu, tre... Vi har slutat raka oss för säkerhets skull. Allt kommer att gå bra, vi ska följa vår plan, göra vårt jobb och inte raka oss. Det är allt vi kan göra, sen får vi se. Vi har haft tur med skador. Det är viktigt att laget är intakt, att vi har alla blottor täckta. Nu ska vi äta och sova, äta och sova. Sova, sova, ner med huvudet och köra.

Alltid kul att få göra mål, men det är laget som... stor dag... match som alla andra... göra vårt jobb...

Vad jag tänkte vid slutsignal? Finns inga ord att beskr... inga ord! Jag är bara så... vilka grabbar! Vi har kämpat och... att få stå där! Stå. Är fantastiskt, en dröm. Har inte smält det här än. Dessa grabbar alltså! Så jävla skönt rentutsagt! Framtiden? Nä, den vill jag inte tänka på nu. Fest i rådhuset. tre dagar. Inte sova. Cigarr, champagne, öl. Inte sova. Jag är helt hes. Men man får vara ödmjuk och säga... de andra, de stod upp för sitt lag. Men vi... Vi!




Fri vers (Prosapoesi) av Paulie
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-06 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulie