Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öronen är bättre ibland!

Den blinde älskar mycket utan att se någon!
Men han vet inte att världen är mörk som oändligheten
Den skelögde älskar två flickor samtidigt
Men han säger till alla att hans rike är för alla satar
Bara de dumma blir överraskade!
En gammal man berättade att ögat älskar innan örat
Alla satar är motståndaretill varandra
Livet som började med ett andetag
och det är vi utlämnade till...
Men det är inte bra när en blind man visar oss vägen
Fågeln pickar ut minnet och säger dig att det här är ljuv musik!
Inga lagar finns här!
För att jag har lämnat mitt hjärta här!
När du inte är här, vacklar jag från höger till vänster likt en berusade
-----




Prosa av Ibrahim Zoro
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-06 16:57



Bookmark and Share


  cilax VIP
fina stråk
2018-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ibrahim Zoro
Ibrahim Zoro