Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

APOKALYPTISKT

apokalyps blir underhållning

och du förförs av filmens förtrollning

men du inser inte allvaret

som ligger bakom det du sett

 

LARZ GUSTAFSSON 6/11 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2018-11-06 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP