Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Affirmationsprocessen har många olika faser ... ... i någon av dem alla måste väl ändå min önskan till slut få infalla ...


Ett älskvärt koncept ...

... En ömsesidigt 
önskad kärlek
utan förankring i 
ens ett möjligt framtida vi ...

... är som ett recept
på den läckraste av måltider
utan att man har tillgång till
vare sig
ingredienser 
kryddor
eller andra tillbehör
som en verkligt god måltid tillhör ...

Så om du tror dig om
att vara den dig
som är så där 
alldeles innerligt bara
ämnad för mig

räcker det ej
att du tänker vackra tankar
och sänder ord
med så väl innehåll som mening
även om de verkligen når fram och berör

Ty jag behöver dig
som mig på alla sätt berör
och på alla plan mig förför
ända inpå livet

mitt verkliga liv

Det finns nämligen ej
vare sig
något speciellt virtuellt
eller 
annat tänkt liv för mig

med dig
som är ämnad för mig

Ty jag behöver få känna dig
på riktigt 
verkligt nära, nära tätt intill mig
och 
kunna få kyssa dig
smeka hela din kropp och själ
tills du kommer tillsammans med mig
både innerligt, mycket, länge och väl ...

och få viska i ditt öra
hur mycket jag älskar dig
och få känna dina läppar
forma orden i mitt öra
som berättar om 
hur mycket du älskar mig ...

Varje morgon, middag, kväll
varje dag 
hela veckan
varje vecka
hela månaden
Alla månader året om ...

Om du är ett sådant älksvärt koncept
som jag här talar om 
att jag behöver och vill ha i mitt liv
Då är du mitt enda valbara alternativ

förutan vilken jag ej vill leva 
en endaste dag till i mitt liv
när du väl kommer till mig

Mig som är lika ämnad för dig
som du är för mig
och som väntat så förbannat länge nu på dig
- Vill att du ser till
att sluta med att lysa med din närvarande frånvaro i mitt liv
och kommer till mig snart
Ty det vore så innerligt mycket mer tilltalande och underbart
än att behöva fortsätta tänka på 
hur underbart det vore om du kom till mig snart ...

Om du tycker detta mitt skriftade flöde
är  lite mer än tillrådligt förvirrande
ostrukturerat till sin karaktär ...

... kan jag avslöja för dig
att det är intet
mot hur förvirrande ostrukturerad
jag utan dig som är ämnad för mig
alltmer för var dag som går ... är ...

 

 

 

 

________________________________
Publicerad här tidigare i september 2012
men det förmedlade budskapets
mening och innebörd saknar bäst före datum ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-06 18:38



Bookmark and Share


  Livet1 VIP
Åh! Ah! Eh! Lite mållös! Din kvinna kommer känna sig som en Gudinna!
2018-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP