Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SURFAR PÅ YTAN

surfarna glider in

med glappkäftsyndromen

surfarna går i spinn

och speglar sig i kromen

när man frotterar sig

med celebriteter

då har väl klimax nåtts

man växer flera meter

 

grädden ska skummas av

när gräddan har samlats

snart har man stått en stund

och då har det svamlats

såg folk att ni var där?

ja, självklart! ni glänser!

nu kan ni skrida hem

som små excellenser

 

vad blev behållningen

av hela kalaset

när ni drog in i flock

som gamar runt aset?

inget var intressant

förutom fasaden

den som ni visar upp

runtom här i staden

 

 

LARZ GUSTAFSSON  6/11 2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=KxdEcNB_E1M

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2018-11-06 19:19



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Bra bra riktigt bra, en smocka på rim!
2018-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP