Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONTAKTANNONS


Landet ligger i radioskugga
Allt ljus är släckt
Alla sändare är inställda på individuella frekvenser
Mottagarna är inte påslagna
och saknar därtill antenner

TV-nyheterna sänder endast reklam
Dagstidningarna bågnar av upåtgående börsnoteringar
och landets kulturelit förmedlar ishockeyresultat
Medans södra halvklotet förblöder
förtränger vi smärtan med ännu en realityshow i mängden
Och en handfull Stesolid.

Neskaffet svalnar
Ta en mobiltelefon till kära vän


Från min ö mitt i människovimlet
ekar det hjälplöst hysteriska skriket
ut genom öknens kalla mörka oändlighet
I hopp om att någon skal observera

Att det finns liv på vår planet.





©Anders Frankenberg Wester - 2018








Fri vers (Modernistisk dikt) av Anders Frankenberg Waster
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-06 19:59



Bookmark and Share


  Aisha VIP
mycket fina bilder och en intressant vinkling som gör det spännande att läsa
/A.
2018-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders Frankenberg Waster
Anders Frankenberg Waster