Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ljus

 

Stillhet

Stundtals vacklar tanken där orden inte ryms i själen
Inte heller talar förnuftet klarspråk med längtan


Hon som somnat i en vilstol med stjärnstoft i sitt hår berättar fortsättningen en annan stund, i iver!




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-11-06 22:07



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Förunderligt vackert
Tack!
2018-12-18

  Carl-Johan Bachofner
Nyfiken på hennes fortsättning imorgon!
2018-11-08

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2018-11-08

  ULJO
Så vackert
2018-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP