Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortskämd av din närhet

jag var bortskämd
av din närhet
så naiv
att jag inte insåg
hur lycklig jag var
med dig




Fri vers av anonymiteten
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-06 22:31



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Det gäller att ta vara på det man har
2018-11-07
  > Nästa text
< Föregående

anonymiteten