Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prosadikt, (formad av poetisk lek, forumet)


Fri

Långsamt urholkas stenen av vågorna som rullar in, precis som vardagens veckodagar formar och fogar, anpassar oss - hur vi följer med strömmen och kapslar in drömmen samtidigt som vi frigör ett sandkorn, en önskan om så endast en gång få formas till en pärla och bli fria.




Prosa av ßluie VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-06 22:52



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vackra rader om önskan att få känna sig fri.
Formuleringen med "ett sandkorn" är gudomlig. Poesi.
2018-12-20
  > Nästa text
< Föregående

ßluie
ßluie VIP