Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå stenar

Ett ting som är mörker
och ett som är trollsländors krafsande
vingförbunden
att tro att kråkorna flyger för att du kallat på dem
och ljuset bryts som strån i dina händer
vasspipans lomton, ensligheten i gräset som rasslar
en nyfödd unges blåsvarta ögon, rävblicken
som bleknar till människoblick




Fri vers av Grävling
Läst 300 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-11-07 00:11



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Mycket vacker med sinnliga natur-ord.
Du har ju utvecklats!
2018-11-11

  Vind
I en annan ickeprecierad hastighet... Fint som.
2018-11-09

  Aisha VIP
människoblicken
rävblicken
ja, magiskt, verkligen
tycker om!
Aisha
2018-11-07

  Nanna X
Du skriver magi
2018-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling