Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den otystbara

Saxen klipper strängen av
Inga toner ljuda mer
Lådan som mig njutning gav
Inga visor längre ger

Ur min ficka hastigt tar
Flöjt och toner ljuda
Över flöjten fingrar drar
Vackra visor åter bjuda

Knäcks sen flöjten av på två
Kan jag ännu vissla
För ingen på mig tyst kan få
Jag ut i visor brista




Bunden vers (Rim) av Salladshuvudet
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-07 00:19



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Riktigt bra skrivet även munter!
2019-03-26

    April Stark
Åh det här var riktigt fint! Både tydligt och vackert formulerat. Najs!
2018-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Salladshuvudet
Salladshuvudet