Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synkroniciteter

 

 

 

 

 

Jag kontrollräknar matematikuppgifterna gång på gång driven av osäkerthetsfaktor B 32 och hinner aldrig med dom två sista och svåraste ekvationerna men får ändå godkänt då Ralf var den enda som fick dem rätt medan Billy Cobham spelar på virveln med sax syntax och Mona Lisa med mustascher flanerar längs Strøget i Köpenhamn men i Hongkong dansar King-Kong med Rita Hayworth i stjärngalleriet på vår rymdstation och månen raglar berusad hem på småtimmarna i Berghäll sitter en försupen finsk kvinna bredvid mig på parkbänken och vill bjuda mig på sitt söta starkvin med motiveringen att också Jesus gav vin till lärjungarna och på vägen hem kan jag höra kyrkklockorna i byn ringa länge men för vem klämtar klockorna idag?

 




Prosa (100-ordare) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-07 07:00

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om de drömlika plats förskjutningarna och hur texten rör sig från en mer logisk punkt ut i fantasin för att slutligen landa i en påminnelse om livets förgänglighet, att vi söker efter en väg. Meningen finns här dold någonstans och samtidigt fullt synlig framför våra ögon.
2018-11-10

  Spik
Och Fyll-Sivan satt på flaskbankens bänk, i väntan på en halv böj, med kjolen runt midjan och skrattade ett tandlöst högljutt skratt.
Stanken från hennes kön var bedövande

2018-11-07

    ej medlem längre
Ett klipp ur en drömvärld? Jag gillar det här. Det inspirerar mig.
2018-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP