Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

Sakta stiger dis
Löses upp av solens sken
Ny arbetsdag gryr




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-07 07:04



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Nya arbetsuppgifter att ta sig an.
2018-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén