Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötesdeltagare

Som vanligt
gjorde jag bort
mig på mötet.

Eller gjorde
jag det?

Var det inte
ett medvetet val?

Var det min
mening att
punktera
allvaret?

Jag kunde sagt
saken jag ville
framföra lugnt
och eftertänksamt

istället för att
hastigt haspla
den ur mig

och få en del att
skratta,
och andra att
snörpa på munnen.


Min lilla uppvisning
gav nog ingen
bestående skada.

Eventuellt
hjälptes någon något
framåt.






Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-07 09:28



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Har vi inte alla upplevt detta någon gång? :)
2018-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP