Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mellanrummen

Det är i mellanrummen
mellan rädslorna
jag vill vara
det är där jag
vill bo

Jag fångar olika ord som
kommer till mig ur
tomma intet
varifrån kommer lusten att
leva?

Dagen ligger utsträckt framför mig
allt är möjligt
ingenting är möjligt
cirkeln sluts när
livet kommer för nära
jag är en tankarnas man




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-07 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP