Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tid

Tid är pengar sägs det
Men om det var det,hur kommer det sig att dom som har tid slösar med den på onödiga ting
Då slösar dom också med pengar i stället för att lägga dom på vettiga saker
Ta tillvara på varje dag,varje timme,varje minut och varje sekund
När man sedan kommer till ålderns höst så har man många fina minnen att se tillbaka på och man är nöjd med vad man uträttat i sitt liv




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-11-07 10:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och stark!
2018-11-22

  Anya VIP
Tänker att upplevelser (som i vissa fall också kostar pengar) är mer värt än saker. Själv är jag ingen shoppare...men unnar mig en resa då och då.
2018-11-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att ta vara på tiden!
2018-11-08

  stig wikman
Mycket sanning där.
TACK.
2018-11-07

    Asper
bra budskap. slösa inte pengar.
2018-11-07

  StinaJ VIP
En mycket bra text med ord att ta till sig och fundera över.
2018-11-07

  ULJO
Så fint skrivet om tid
2018-11-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Bra! Lägg tiden
på lite nytta för
Dig själv och andra
så blir det så himla
gott att här vandra!
2018-11-07

  Viksten
Kloka ord
2018-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP