Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondikt i november.

Följ mej, jag är trogen
låt mig leda dig
håll alltid din hand i min

dimman är bara en chimär
låt mig kyssa din kind
skingra dina dunkla tankar

vägens vågspel liknar en sång
sjungen av alla som troget
väntar vid livets busshållplats.

© Bosse 7 november 2018.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-07 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten