Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är



 

 

i en dimbank

vaknar jag

mitt inre kvider av

orons sår

 

där

till ekot av mitt Ja

lyfter dimmorna

utsikten  över

andra stranden

blir tydlig

strömmande älven

öppnar för överfart

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-07 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg