Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Har man?

 

Har människan själv skapat ett monster inom sig
Eller,
Var det mönstret som skapat människan?

Ondo!
Ondo!
Ondo!

Är hjärtat , känslorna och tankarna




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2018-11-07 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP