Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstvinter snövaka 2018





en hare springer över höjden
två älgar äter paradisäpplen med övervakande Moder
träden sover sin tredje
en tova gräs på fyra
nästan så frodigt
att det vattnas i munnen






Fri vers av Per "Läsaren" Sörqvist
Läst 306 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-11-07 11:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Väl fångat.
2019-06-16

    ej medlem längre
En givande stund ute i naturen
2019-02-26

  ResenärGenomLivet VIP
Fina iakttagelser...
2018-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Per
Per "Läsaren" Sörqvist