Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väggarna är fulla

väggarna är fulla av tavlor
som döljer rummets verkliga natur

han ser inte
bilderna han bläddrar igenom

de letar sig istället in i boken
han läser
men inte förstår

innan det är för sent




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-07 13:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tänker så här: ibland har man det nästan, en sång mellan två torg, en naken kvinna mellan två stationer, men sen kantrar det.
2018-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson