Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nr 239 ur min pågående diktsamling KONVALESCENS (anteckningar från en ridolycka), som påbörjades 5 juni 2018 några timmar efter uppvaknandet ur narkosen på Umeå Universitetssjukhus.


NÅGOT VERKLIGT (igen)

Vi måste kanske
byta ut

vissa ord

mot grenverk, löv



klippblock

skålar med sand
skålar med vatten


långa vyer
och hårda blickar


för att möjligen

kunna ansluta


till


något verkligt

igen




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-07 13:54



Bookmark and Share


  87383 Karlsson
Jag tycker att dikten gör det jag tycker att dikter bör; öppnar sig.

Och jag faller för det korthuggna språket. Det hela blir effektfullt.

Stödord för en beskrivning av vad som pågår - oavsett vad.

Vackert.
2018-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP