Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryggsäck

Du pojke som till skolan vankar
Vad har du i din ryggsäck?
Du går där tyst i egna tankar
Som alla dagar i ett streck

Vad tar du med dig hemifrån?
Vad bär du på din rygg?
Vad är det som du är så mån
Att dölja i din väska trygg?

Du pojke som till skolan går
Så tyst och nedstämd är
Dölj ej mera hur du mår
Dölj ej mera vad du bär




Bunden vers (Rim) av Salladshuvudet
Läst 304 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-11-07 14:21



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
riktigt bra flyt och rytm i rimmen
meningsfullheten
2019-03-24

  Öknens Ros VIP
Alltför många lider i tysthet.
2018-11-07

    Alice.skriver
Blev rörd av detta, påminner om min egna tid på låg-mellanstadie.
Fina rim, texten flyter på bra.
2018-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Salladshuvudet
Salladshuvudet