Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av tomhet









En väntan. i oändlighet.
Tidlöshet
och livlöshet.
Att något osannolikt
ska uppenbara sig.
Något du och jag
har för givet.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 276 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-11-07 14:50



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
stilirent och vackert!
2018-11-08

  Niliboy
Nej, men ändå önskar vi, å ibland blir vi överraskade!
2018-11-08

    ej medlem längre
En dikt med poetisk känsla där motsatser ryms som ställer frågor om livets (o)ändlighet.
2018-11-08

    ej medlem längre
En kryptisk dikt som i min läsning känns väldigt andlig. En längtan efter det osannolika... Fin poesi.
2018-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg