Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskling, hon som ger mig all kärlek.


Hon

Hon är skönheten
jag inte kan glömma
den snyggaste blomma
blomsteraffären äger
Hon är orsaken till livet
att jag vill vara här
samtalen de oumbärliga
och orden hon säger

Hon är ljuset i min själ
de terapeutiska tankarna
svaren på livets frågor
är det bara hon som kan ge
Hon är den bästa av vänner
det som kallas kärlek
när dagarna är sorgsna
kan hon få mig att le

Hon är tavlan på väggen
den som ger rummet ro
leendet som reflekterar
och gör natten till dag
Hon är minuter och timmar
det som får tiden att gå
klokheten som jag fått
den som inte gör mig svag

Hon är himmelen den blå
där solen kan lysa
och sprider all godhet
över alla oss här
Hon är enkel och svår
men givmild som få
den finaste som finns
och som gör mig så kär

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 331 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-12-16 10:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
De kärleksfulla orden går inte att ta miste på...mycket varmt och vackert...
2018-12-18

  Lars Hedlin
Underbar text full av känsla och liv!
2018-12-18

  Anya VIP
Vackert i varm ton. Hoppas du läste den för den det handlar om.
2018-12-17

  Blomma-Stjärna VIP
en varm och vacker kärlekstext i rimmad form
2018-12-17

    ej medlem längre
Mycket fint till älskade vännen!
2018-12-16

  DavidM VIP
Vacker, innerlig hyllning, väldigt fint förmedlad.
2018-12-16

  Eva Helene VIP
Varm och fin kärleksförklaring.
2018-12-16

    ej medlem längre
Underbara, hjärtevärmande ord.
2018-12-16

  Marita Ohlquist VIP
Underbart om kärlek, värme och gemenskap!
2018-12-16

  Maria Sundelin VIP
Så fin hyllning
2018-12-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Text som bär
åt lyckan där
kan detta sägas
bättre än så här...
2018-12-16
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO