Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofrivillig humor



"Det ligger en spelare
lite här och där på planen".

Hur många spelare ligger det på planen ?




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-07 15:23



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
En sportkommentator med humor eller?
2018-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP