Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

† Saknaden †

Saknaden

Är för stor


Idag

Har jag mest gråtit

Och försökt


Men Saknaden

Är för stor




Fri vers av flikkan i hörnet
Läst 606 gånger
Publicerad 2006-06-15 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flikkan i hörnet