Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skröna


Berättelsen om handelsmannen som for till Gränna

Handelsmannen som for till Gränna hade blivit uppringd av sin yngre bror som hade gjort en kommersiell dumhet han hade skrivit på ett kontrakt som visade sig inte ge de inkomster han beräknat och nu stod konkursen och väntade på honom. Han hade ringt upp Grännas starke män (Alf Svensson på den tiden) men de hade kristligt förmanat honom att avtal skall hållas inte brytas. Den unge mannen svettades ymnigt om nätterna när han sömnlös grunnade på sina problem och hur de skulle lösas men som sagt nöden och nattens mörker föder även idéer och det var till deras lösande han ringt till sin broder och vem lämnar en broder i nöd när han ber om hjälp. Han ringde till Grännas styrande och berättade att han planerade ett byte av affärsinriktning. Här skall Grännas första erotikcenter öppnas och förses med diverse sexhjälpmedel som piskor och dildos och övriga hjälpmedel för att öka den förbjudna sexuella njutningen när de styrande hörde detta kunde man höra hur en ängel gick i mobiltelefonen åtföljt av ett ljud påminnande om när en person sätter sitt kaffe i vrångstrupen.

Personen som tog emot budskapet såg snabbt skandalen närma sig. Här gällde att agera skyndsamt och without further ado som man säger i England fick den unge mannen igenom sina berättigade önskemål och Gränna kunde återgå till att vara den lilla förtjockningen på landsvägen som det alltid varit och troligtvis skulle förbli i långliga tider ty något annat var inte ämnat för Gränna




Övriga genrer (Satir) av Sören Turesson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-07 18:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad månne ha hänt om inte denna ängel ställt allt till rätta?
En sådan fortsättning på historien skulle skapat ett kaos på Poeter.se och 1000-tals nya läsningar!!
Ge oss läsare den chansen, ST!
2022-09-09

    ej medlem längre
I Gränna suger man på polkagrisar. Så visst händer något här. Men dildos och piskor är för avancerat för detta ställe, precis som Du säger!
2018-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP