Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norrskensänglar

Det finns änglar som väljer att mista sina vingar
För att vandra här på jorden som en av oss
När det sker och vem det är får ingen veta

Men var gång vi möter en av dessa vinglösa änglar
Så fylls våra hjärtan av värme och glädje

För på samma sätt som den kallaste natten
Kan trollbinda oss med sina vackra norrsken

Fångar de vinglösa änglarna upp våra själar
Fyller dem med allt det som gör livet värdefullt

De får oss att vilja skratta och gråta på samma gång

För i deras närhet känner vi oss alltid trygga
Hur hårt och svårt livet än har prövat våra hjärtan




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-07 18:30



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text om änglarnas närvaro och förmåga!
2018-11-08

  Magica VIP
Vacker tanke och fint med dina färger. :)
2018-11-08

  ULJO
Änglar i allmänhet är till godo
2018-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP