Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Patheums fridfullhet brast



Dröstaholms armbandsur
Sällskap gick man ur huset.

Från två närliggande
Småstäder och byar

Det var en sällsam syn
Att beskåda


När de gemensamt slöt
samman på Hummelsta
Fridens Torg

För att Demonstrera

Att sommartiden skulle
behållas året om i hela Europa

På Den första sköra
Dagen av året

När plötsligt av
Okänd anledning

Det började slås med plakat i huvudet
på varandra och rena skärmytslingar
uppstod av okänd anledning

Ur led är tiden
När även en fredlig
Tidsdemonstration kan
Urarta

Så till den milda grad i det
annars så fridfulla Ankdamms
Konungadöms reservatet Svedala!




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-10 09:42



Bookmark and Share


  objekt3
Hummelsta <3 (fridens torg)

Glöm inte att vi i dessa tider jagar eliten så som fransmännen i forna dar och att bli dömd för våldtäkt och avsatt är likvärdigt med ´off with its `ead

synnerligen en ankdamm
2018-11-10

    Sefarge VIP
Tack för en utsökt glädjebe
-rikande kommentar!
;)

2018-11-10

  Fulbergarn
Jag lägger min röst på evig sommartid i ankdammen, även om jag får ett plakat i huvudet. För plakat har jag varit förr
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP