Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du låg igen?

Är du låg igen?”
Jag är inte låg, jag drunknar.
Mina armar gråter blod Och jag vill ge upp.
Så nej, jag är inte låg igen, jag är vet inte ens om jag lever.




Fri vers (Fri form) av Trasigtglas
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-07 18:44



Bookmark and Share


  annapoem
Griper tag.
Armar som gråter blod
Riktigt bra
2018-11-07

  AiA Maria den fria
Brutalt vackert smärtsamt- i liv
Ödmjuk inför delade ord o livet
2018-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Trasigtglas