Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spam

det rinner ur mina fingrar
bokstäver, ord, meningar i all hast
snabba, obetänkta
lekfulla, opolerade
de svärtar ner skärmen
förstör det rena, det vita
det rinner ur mina fingrar
bokstäver, ord, halvmeningar
jag ser dem bilda lögner
bilda sanningar
de bildar städer
länder och kontinenter
reser sig högt, längtar långt bort
och kraschar inåt i ett rop
vandrar neråt
känns i min strupe
som en stor klump
rusar framåt, rullar bakåt
andas ut begagnad luft
begagnade lögner,
begagnade sanningar
allt snurrar, rusar fram
vill förlösas
vill korsas med varandra, förädlas
det hinns inte,
snubblar på punkt.




Fri vers (Fri form) av Dobrica Vukovic VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-18 22:56



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Jo, det hinns. Punkten är bara en tillfällig snubbelsten på väg till nästa kontinent.
2021-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP