Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novemberblomster

 

Jag gick för att se

om det fanns 

några blommor kvar

 

Jag skulle bara stanna 

ett tag

för att se 

om några blommor 

gav svar

 

på att det trots allt

fanns någonting

kvar




Fri vers av PkA
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-08 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PkA
PkA