Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ultraljud



Tingens världar rör sig
i rummet
Globala väsen
Dimensioner öppnar
nya områden
i medvetandet
Fysiska spänningar
utlöser starka upplevelser
Energirika övergångar till lycka
Digitala strömmar i det delade könet
Impulser att fortsätta
in i evigheten
smaka gemenskapen
i mörkret




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-08 03:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP