Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen kan älska som du


Skinnflådd


Han fångade dig, med sin snara
band fast dig, flådde dig levande

Han sydde ihop dig
till en paraduniform

Se, där går han, så tjusig med ditt vackra hår
dina intensiva ögon
din hand i sin
sitt blod i ditt

Och dina barn springer
framför hans fötter

Där går du, lydigt fot,
beskyddad

Han är din sköld
ditt skydd
mot dig själv, Nebulosa.




Fri vers av Jordgubbsodlare
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-08 08:31



Bookmark and Share


  Nanna X
Låter som en scen ur Silence of the Lambs.
2018-11-08

    Max Poisé
Detta var efterlängtat snyggt! En kaskad av välformade ord och behagligt tempo. Precis som jag minns att du alltid skrev. ” kul å se dig igen”
2018-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Jordgubbsodlare
Jordgubbsodlare