Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

betraktelse från en annan tid

 

 

var dina ord

ett vattendrag

som flödade

över mina fält

 

idag

efter skörden

vilar jorden

tacksamheten

talar även

i tystnad

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-08 08:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Berättande text. Ger viss mersmak.
2018-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg