Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet

I nuet
vilar jaget
Allt medan
En oändlig
rad
av minnen
Står på kö
Som om dom
väntade
på något
Kanske att
bli genomlevda
återigen
Som om det
inte räckte
med en gång




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-08 10:36



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Skickligt sätter du fingret på en känsla som står att känna igen.
2018-11-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, om det förflutna som inte vill släppa taget!
2018-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP