Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyft mig Klyv mig Ta mig

Slå mig hårt i magen
det smärtar mindre
Klyv mig itu istället för att långsamt smula ner mig

Släpp in mig i ditt innersta
Låt mig se vem du är
vem du var
den du vill vara

Förklara för mig dina okänslor
de jag inte begriper

Skala av dig dina sköldar
ta emot mig
Riskera




Fri vers av Heartsick
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-08 11:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra.
2018-11-08

  Lars Hedlin
Stark och full av känsla!
2018-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Heartsick
Heartsick