Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Turn your Owen on!

Bom Bom get on the floor

Shake and lets bake

 

Turn your Owen on

Paste on the glaze

 

Let the universe explode

And then rest in calm bosoms

 

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-11-08

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-08 11:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kul skrivet...lets go...:-))
2018-11-12

    ej medlem längre
Som en lekfull dans med ord!
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin