Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den rödgröna regeringen

 

Den rödgrön regeringen
Består inte längre av
S,V,MP

Utan numera är fem politiska partier
S,V,MP
Och C och L som ansluter sig till

Mer makt åt kommunismen
Mer makt till mellanöstern terror politik
Nej  till SD

Ja! till en terror Palestina
Ja! till Kaoset
Ja! till antisemitismen




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2018-11-08 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP