Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Väggarna … lyssnar

 

Gå inte ut och tala öppet om din sorg
Ingen har tid att lyssna
Mänskligheten har spelat sin roll

Besök ingen kyrka och tala om hur ensam är du
Kyrkan är upptagen att sörja sin tid
Religionen har gjort sitt utom Allah som är aktiv

Tala till väggarna!
Tala djupt från ditt hjärta till väggarna
Tala utan skam om hur du mår

DE lyssnar!
DE LYSSNAR!
DE alltid lyssnar!

De gråter med dig när du gråter
De sörjer med dig när du sörjer
De bevakar dig när du sover

De skriker med dig när du skriker på himmeln
De saknar dig när inte kommer hem
De välkomnar dig när du kommer hem

Ensam är du
Ensamma är de
Ensamma är ni

De ser hur mycket du umgås med dem
De värmer dig när du frysar
De ta hand om dig när du blir sjuk

Tala med väggarna!
Talat till väggarna!
Tala genom väggarna!

Religionen finns inte för dig men väggarna gör det
Mänskligheten finns inte för dig men vägarna gör det
Kärleken värmer inte dig men väggarna gör det

De sitter vid dator med dig
Och skriver den här texten
Sanningen är vad de efter

Gud är upptagen någonstans
Hans profeter är också upptagna någonstans
Religionen demokrati är upptagen med sin tvång demokratisering

Det gäller bara jag och väggarna
Det gäller bara väggarna och jag
Det handlar om ensamheten i den Djävla Sverige!

Jag talar om mig själv och ingen annan!

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2018-11-08 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP