Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord är ord är ord!

Ord kan såra

Ord kan ge kärlek

Ord kan stärka

Ord kan sänka

 

Ord kan förmedla hat

Ord kan betyda noll

Ord kan älska

Ord kan bryta band

 

Ord av visdom

Ord som ljuger

Ord som betyder

Ord med känsla

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-11-08

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 274 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-11-08 11:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra, så det gäller att välja vilka ord man ska använda sig av...
2018-11-12

  lila fjäderblomman VIP
ja våra ord är viktiga!
2018-11-11

  Maiah VIP
Bra sammanfattat kring det lilla ordet 'ord' som har sån makt
2018-11-11

    ej medlem längre
Av språk och ord skapar vi vår föreställningsvärld och påverkar andra. Känslan i orden ger liv. Låt oss sprida glädje och värme när allt är så fruset runt mänskligheten.
2018-11-10

  Anya VIP
Jaa med ord kan vi människor göra mycket. Bra förmedlat.
2018-11-09

  DavidM VIP
Språket kan ha det största spektrum. Fint framfört.
2018-11-09

  Margit Grell VIP
Eftertänksamt!, förstärkt genom sin upprepning.
2018-11-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
O rd gäller att
R ejält välja och
D å aldrig nå´t
! påhoppsord
! i sig bälga!
! Nej så´nt ska
! man ej svälja!

2018-11-08

  ULJO
Ord har så mycket, betyder så mycket om de används med respekt
2018-11-08

  Maria Sundelin VIP
Ord är en drog vi poeter är beroende av
2018-11-08

  WyS VIP
Så sant som det var sagt!
2018-11-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i vardagen!
2018-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin