Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Ett leende i skärvor
Skrattet spräcker ytan på luften
Vill bara vara någonstans
där det inte är ett hål i luften
jag kan krascha igenom
Förlåt för att jag sliter luften i bitar
men det handlar om överlevnad nu




Fri vers av Elin Jakobsson
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-08 13:04



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Din text förmedlar för mig "när man menar allvar". Metaforen: om/när argumenten tryter så höj rösten, visar hur fel den är. Fint skrivet!
2018-11-11

    April Stark
Såå fint <3
2018-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Elin Jakobsson
Elin Jakobsson