Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nödlandningen

nödlandningen på åkern
fick planet att flyga
rakt mot sitt bröllop

åkern väntar fortfarande
på att regnet ska falla

så att gästerna kan få lite vin




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-08 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson