Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var kommer denna fullkomligt utopiska tro på närhet mellan två människor. Kanske är det klimaxteriet eller klimakteriet. Hur som helst är fördelen med den att jag vibrerar av, inte bara vallningar och humörsvängningar, även lust, erotik och kärlek.


Klimaxteriet

Om Du kliver över tröskeln till min port
landar Du i mitt Universum

Är Du rätt människa,

strosar Du kring i nyfikenhet och förundran

går på upptäcktsfärd med
essens närvarande i Dig

Du lyssnar
hör ett lugnt pulserande och
veners sus som i trädets krona

Du är vaksam men avslappnad
beredd, och

Se där!

Då serveras det en kvinna
i ljuvligaste form
iklädd endast
persilja, rosa tulpanblad och
italienska Amarenakörsbär

Du är kvalitetsgranskad

Se igenom
mitt hus!
Ät från mig sensuellt!
Ta god tid på Dig att smaka sötman på min hud!
Se mig länge i ögonen med Din hunger!
Undersök varje byggsten!
Vänd och vrid på varje atom!

Då dansar neutroner och protoner
emedan elektronerna klappar händer

Du har varit här förr, men
varje gång upplever Du nya dimensioner
för du är medvetet närvarande
i varje kyss
i varje stunds beröring

Jag leder Dig till sältan under jord
en underbar smak av trygg mystisk kraft
så omfamnande allt som är Du
får Dig att vibrera i en ton mörkare än rymd

Du hungrar,
blir aldrig riktigt mätt

Och bortom, långt bortom
tid och rum
Finns Det,
Du bara kan beröra med Ditt sanna väsen

Själen

När Du känner själens doft,
stannar tiden
varat är

Då är jag Din
Varje minut
Varje timme
Varje vecka
Varje månad
År efter år

Så,
minns Du nu var nyckeln ligger?










Övriga genrer (Drama/Dialog) av Livet1 VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-08 13:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra i ton och beröring!
2018-11-13

    ej medlem längre
En livfull beskrivning som inger hopp om att närhet mellan två inte bara fanns "då" :)
2018-11-08

    ej medlem längre
Väldigt bra skrivet...

Lång men ändå höll kvar den röda tråden.
2018-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP