Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intergalaktisk

 

En tanke vandrar

Kan inte landa nånstans 

Kom före sin tid

Ska fortsätta sin resa  

Tvärs genom galaxerna 

 




Bunden vers (Tanka) av Onomatoprofet VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-08 17:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärd klok vers! Tankens vandring är slut när tänkaren tänkt klart.
2018-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP