Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misandri

du förlorar dig i kaoset
inser att fruktan är obehaglig
och fingret måste peka någonstans

skuggorna är totala
liksom ljuset som så tvunget vill igenom
att allt annat slutat spelat sin roll

det är någons fel
helst en samling av något
helst en gruppering av otrogna

men du är redan förlorad
trots din brinnande vilja
att åstadkomma minutens förändring

det är aldrig en helhets skuld
bara från en individs nivå
även om individen fått sin tro från helheten

tron föds från en händelse som sen reinkarneras till en sanning
och därifrån hoppar de troende i kör

sen förstod vi ingenting varför det hände




Prosa av Max Poisé
Läst 344 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-11-09 09:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Oj...här hamnade mina tankar i politiken...kanske inte vad du menar men man får sina egna idéer av ord...bra och tänkvärt i alla fall...
2018-11-12

  DominiQueen
Wow!!! Visst är det en modell som vist bl.a förklarar masspsykos? ... och även om en svag personlighetstyp som pekar ut andra som syndabockar/orsak utan att ta ansvar för sin egna del, och hur attityd påverkar färgen på världen vi ser?

Vist! ... och fint ordnat Maestro
2018-11-09

  Anya VIP
Kör väl en Max:are här:
flödesrikt, innehållsrikt och styrkande

Titeln är intressant och jag googlar. Där står: "Misandri betecknar hat eller starka aversioner mot män"

Texten klarnar!


2018-11-09

    April Stark
Älskar hela biten från ”det är någons fel” till ”bara från en individs nivå”. Tycker verkligen det gestaltar något samhälleligt
2018-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé