Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nu vet jag....

Här är nästan blida

men finnstövlarna på

tröttheten lämnar,

men en härlig sådan

infinner sig

Frågar inte längre

jag är viss (ma)

jag går så sakta!

men akta dig

vad jag blir glad

hemmavid!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-08 19:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på ResenärGenomLivet


2019-02-14

  Johan Strömstedt
När jag är ute och går så går det sakta. Skyller på hunden om det drar ut på tiden. Hunden läser områdets nyheter med nosen och jag tar in det jag ser. En fin text har du förmedlat.
2018-11-15

  Marita Ohlquist VIP
Efter en uppfriskande promenad är det skönt att komma hem.
2018-11-14

  ResenärGenomLivet VIP
Även om man går sakta, så kommer man fram till slut...fint...
2018-11-12

    Lars Gullberg
Visst är det väl så.
fint diktat Birger
2018-11-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat!
2018-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy